Online inspiratieavond: Even met twee

'Wanneer kan ik nog eens alleen zijn met mijn partner? Sinds de kinderen er zijn, blijft er nog maar weinig tijd over voor elkaar.'. Herkenbaar? Wel, je bent niet alleen. Vele jonge ouders ervaren meer meningsverschillen, het welbevinden in de relatie daalt. Pas na 7 jaar (!!) zou er een herstel komen. En daar willen wij niet op wachten.

Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

Een boeiende debatavond met:
Luk Dewulf (pedagoog en talentcoach) zoomt in op het inzetten van je talent als koppel, Lesley Verhofstadt (UGent) neemt de emoties onder de loep terwijl Katrien Koolen (klinisch psycholoog) handvaten aanreikt om elkaar beter te begrijpen. Dat relaties niet alleen een thema is dat vrouwen aanbelangt, bewijst Wim Schotsmans van Vaderklap – Buitendenker. Met naast hem een koppel dat graag getuigt over het reilen en zeilen binnen hun gezin.
Dit alles overgoten met een humoristisch sausje van Inspinazie, een improvisatietheaterhuis. Zij halen hun mosterd bij de experts én bij jullie. Want via de chat kan je jouw ideeën influisteren.

Deze inspiratie is via live-stream te volgen vanaf 20u15.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Mrt 08
Locatie

Vlaanderen en Brussel