De dierenfluisteraar

Kan jij praten met je hond? Weet je wat je kat je wil zeggen? Je hoeft echt geen hondenfluisteraar of kattenfluisteraar te zijn om met je huisdier te communiceren.

Locatie

Zaventem 1930 Veldeke 1 Sint Maarten

Je hoeft geen "honds" of "kats" te leren om te weten wat je huisdier je wil vertellen: goed kijken volstaat, want dieren communiceren met lichaamstaal. Je kat vertelt een ander verhaal wanneer ze met haar staart zwaait dan wanneer ze die rechtop houdt. En je hond gebruikt zijn staart op een heel andere manier dan je kat. Katten kunnen hun oren 180 graden draaien en elke positie betekent iets anders. Gestresseerde honden houden hun lippen op elkaar en zweten via de poten. Wist je trouwens dat kwispelen niet altijd betekent dat de hond blij is? Of dat spinnen niet altijd betekent dat de kat gelukkig is? Er valt zoveel af te lezen van de houding van je huisdier. Op 19 september kan je leren hoe je huisdier te "lezen".

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

Leden van Gezinsdbond 5 euro per persoon
Niet leden: 10 euro per persoon

Inschrijven

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Okt 16
Locatie

Zaventem

Za Okt 16
Locatie

Zaventem